ZŠ, MŠ a SŠ pro sluchově postižené České Budějovice ZŠ, MŠ a SŠ pro sluchově postižené České Budějovice

Tarhoňa, slovenská těstovinová rýže

Suroviny:
Těstoviny tarhoňa
Cibule
Olej
Sůl

Postup:
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přisypeme suchou tarhoňu a opražíme do hněda. Podlijeme horkou vodou, osolíme a pod pokličkou za občasného míchání dusíme do měkka. Tarhoňu podáváme jako samostatné jídlo se zeleninovým salátem nebo jako přílohu tam, kde obvykle servírujeme rýži.

Dětský domov

Partneři

Operační programyJsme poctivá školaCKPzačni správněYourChanceJihočeský krajnadace ČEZVividbooks

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout