ZŠ, MŠ a SŠ pro sluchově postižené České Budějovice ZŠ, MŠ a SŠ pro sluchově postižené České Budějovice

Prosinec - Křížaly - Ďurkovičová

Suroviny:
Jablka

Postup:
Jablka omyjeme a zbavíme je jadřince, poté jablka nakrájíme na stejně tlusté plátky. My použili V-kráječ.
Na plech dáme pečící papír, vyskládáme na něj nakrájená jablíčka a pečeme v troubě na 50°C. Necháme trochu otevřená dvířka, aby šla pryč vlhkost. 

Potřebné surovinyPředehřejeme si troubuZbavíme jablka jadřinceZbavíme jablka jadřinceZbavíme jablka jadřinceNakrájíme jablka

Partneři

Operační programyJsme poctivá školaCKPzačni správněYourChanceJihočeský krajnadace ČEZVividbooks

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout