ZŠ, MŠ a SŠ pro sluchově postižené České Budějovice ZŠ, MŠ a SŠ pro sluchově postižené České Budějovice

Vltava 2023

Vltava 2023

Ve dnech 6.-9. 2023 proběhl již třetí ročník celostátní akce Vltava 2023. Této akce se zúčastnilo 8 škol pro sluchově postižené z celé republiky. Každá posádka měla 2 vedoucí a 5 dětí.

Ve středu 6.9. se všichni sjeli do ubytování v kempu Zlatá Koruna, kde paní ředitelka I. Macíková akci zahájila. Zároveň byly vyhlášeny první soutěže ve výrobě triček, vlajek a vymyšlení pokřiku. Druhý den se skupiny, už v jednotném oblečení přesunuly do Českého Krumlova. Nalodili jsme se na rafty, každý měl vestu a pádlo a dobrodružství mohlo začít.

Průjezd krásným centrem Českého Krumlova plným jezů byl zážitek pro každého. Zde byla také vyhlášena další soutěž o nejkrásnější fotografii Krumlova. Všichni šťastně dopluli do Zlaté Koruny a po večeři se těšili na táborák a opékaní buřtů. Další den jsme pokračovali v cestě po řece přes Dívčí Kámen do Boršova nad Vltavou. Tam jsme museli rafty odevzdat a přesunout se zpět do kempu ve Zlaté Koruně. Večer proběhlo hodnocení soutěží. Za velkou snahu si nakonec každý účastník odvezl dárkový balíček plný hodnotných výtvarných a psacích potřeb.  Za to děkujeme firmě Schwan Cosmetics CR, s.r.o.. Dále děkujeme Motorfansu za sponzorský dar na tuto akci.

Letošní splutí Vltavy se opravdu povedlo díky dobré organizaci, velkému nadšení všech účastníků a také nádhernému počasí.

Za rok zase AHOOOOOOOOOJ

David Ryjáček a Karel Kubička

VltavaVltava 2Vltava 3Vltava 4Vltava 5Vltava 6Vltava 7Vltava 8Vltava 9Vltava 10Vltava 11Vltava 12

Partneři

Operační programyJsme poctivá školaCKPzačni správněYourChanceJihočeský krajnadace ČEZVividbooks

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout